Thursday, January 21, 2016

FREE Pattern Felt Craft

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Selalu kami dapat pertanyaan daripada sahabat & customer kami. 

" Sis lukis sendiri ke pattern tu? "
" Macam mana nak dapatkan pattern macam tu? "
" Sis guna mesin ke? "

Untuk pengetahuan semua, ada pattern yang kami lukis sendiri iaitu panel kreatif QM-M, En. Mohd Rafiuddin a.k.a husband & pengerusi QM-M sendiri. Memang kreatif bab lukisan & design ni. Dan ada juga yang kami just search, print-out & gunting mengikut pattern!

Maaflah, kami tak mampu nak beli mesin bigshoot tu sebab harganya agak mahal. Tambahan pula design & saiz pattern sangat terhad. Itu pun memerlukan kos yang banyak. 
So, pada hari ini kami nak share sikit sebanyak design simple pattern yang kami google. Di harap dapat membantu korang semua...












Setakat ini sahaja dulu kami share. Nanti sekali share terus banyak nanti, korang juga yang pening. Sebenarnya pattern tu boleh di dapati di mana-mana, yang bezakan antara kita dengan orang lain ialah kreativiti kita itu sendiri. 

Macam kami juga, walaupun banyak kerjanya adalah pada kami tapi pendapat orang sekeliling tetap kami titik beratkan. Mana yang positif kami jadikan penguat semangat, mana yang negatif pula kami jadikan pengalaman & motivasi untuk lebih maju dalam industri perniagaan ni...

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)