Friday, January 8, 2016

Headband untuk si Kecil

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Entry tahun 2016 yang pertama bermula dengan koleksi FELT CRAFT kami. Doa kami semoga ianya membawa lembaran baru & 'langkah kanan' untuk bulan baru di tahun baru ini. 

Entry pertama untuk koleksi FELT CRAFT ini kami nak share tentang koleksi HEADBAND kami. Customer regular kami ni memang sentiasa order headband kerana hendak di gayakan kepada anak daranya. Kami happy dapat menyumbang sedikit sebanyak tata rias penggayaan si kecil ni!!!


Cantik tak? Ini baru kami zoom hiasan ribbon nye. Memang menggunakan warna contrast di antara getah headband dan hiasannya. Memang trending sekarang, warna contrast macam ni. Supaya lebih menonjol! Zaman sekarang ni kita hendaklah sentiasa mencuba untuk menonjolkan diri kita dengan cara yang positif & baik. Betul tak?

Koleksi : Headband
Kod : HB010116
Hiasan : Ribbon (Red) / Bunga Ros (Yellow)
Getah Headband : Yellow

Koleksi : Headband
Kod : HB020116
Hiasan : Ribbon (White) / Bunga Gila (Baby Blue)
Getah Headband : Baby Blue

Seperti biasa, memang simple je. Setengah customer suka headband yang ada bunga sama besar dengan kepala baby ataupun bunga kembang yang sebesar penumbuk. Tapi customer kami ni memang minta yang simple & sweet untuk si kecil dia.
Kami pun suka design begini. Nasib baik lah getah headband tu tak muat nak serkup di kepala kami. Kalau tidak, memang dah buat satu untuk diri sendiri!


Amacam, bergaya tak? Korang confirm berminat kan?
Jangan lupe, tempahan sudah di buka! Slot untuk bulan Januari 2016 ni still ada kosong lagi. Sempat lagi nak submit order.

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 


WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page


4 comments :

  1. Replies
    1. comel kan...
      nak ORDER boleh contact sy (^_^)

      Delete
  2. cantik.. mesti bertambah comey baby yang memakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...baby pakai apa pun tetap nampak comey kan

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)