Thursday, January 14, 2016

Q & A tentang Felt Craft QM-M

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...


Hari ni kami buat entry Q & A tentang setiap persoalan yang kami terima sepanjang masa ni. Ramai pula yang WhatsApp, Email serta PM kami bertanyakan soalan yang sama. Sebenarnya kami bukannya malas reply tapi kesian kat semua customer & bakal customer kami. Semoga entry ini dapat membantu!

Q1 : Sis dah tak ambil tempahan Felt ke? Sebabnya macam kurang update entry dalam Blog.
A1 : Kami still ON & sentiasa ON tempahan untuk Felt Craft tapi jika order dah penuh then kami akan mention dalam FB/Page. Entry memang jarang kami dapat update sebab masa yang sangat terhad. Namun kami cuba juga update sekerap mungkin.

Q2 : Apa lagi yang boleh di buat dari Felt ni ek?
A2 : Macam-macam boleh buat! Almost everythings... Customer boleg request dari kami & jika semuanya tiada masalah so kami boleh buat. Tapi jika terlalu complicated, kita boleh discuss mana yang terbaik.

Antara seni Felt Craft dari kami..

Q3 : Harga bagi setiap koleksi di kira macam mana?
A3 : Harga tu bergantung pada banyak aspek antaranya :-
  • Design
  • Saiz
  • Kuantiti
  • dan jenis koleksi yang di tempah.
Q4 : Harga yang tawarkan 'including postage fee' atau 'excluding postage fee'? Kenapa?
A4 : Harga yang kami tawarkan adalah 'EXCLUDING Postage fee'. Ini kerana kami hanya menerima tempahan, 'postage fee' ada 100% tanggung jawab customer. 

Q5 : Berapa kadar bayaran 'postage fee'?
A5 : Untuk barangan bawah 1 kg, pihak QM-M menggunakan khidmat Poslaju Malaysia di mana tarif Semenanjung sebanyak RM 7.00 (500gram) & RM 10.00 (1kg). Manakala Sabah Sarawak pula sebanyak RM 9.00 (500gram) dan RM 12.00 (1kg).
Jika berat parcel lebih dari 1kg, maka pihak QM-M akan menggunakan courier company lain yang menawarkan harga terendah.

Q6 : Tempoh barang siap?
A6 : Bergantung kepada jumlah order yang kami terima pada masa tersebut. Jika order tidak penuh, satu-satu order pihak QM-M mengambil masa paling lama 7 hari bekerja. Namun, jika barangan siap awal maka pihak QM-M akan inform kepada customer apabila proses packing & pos hendak di lakukan.

Q7 : Bagaimana hendak membuat tempahan?
A7 : Tempahan boleh di lakukan melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Kami rasa ada lagi soalan yang belum kami catitkan di sini tapi dah lupa la... Jika korang ada apa-apa soalan, boleh komen sahaja di sini. Insya Allah admin akan terus jawab sepantas kilat... Chewahhh!!!


Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

4 comments :

  1. Semoga terus sukses DLM perniagaan ni... :)

    ReplyDelete
  2. Suka tengok hasil craft felt tu semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...klu nak order nnt just contact je saya

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)