Wednesday, January 6, 2016

Kami dah START koleksi HANDBAG 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Semua yang follow Facebook Munirah Mustafar dan Page Facebook QasehMuslimah.Munirah kami sudah sedia maklum bahawa kami dah start promote untuk jualan KOLEKSI HANDBAG kami bagi tahun 2016!!! Almaklumlah, sudah beberapa orang yang bertanyakan bila kami akan update stock balik. Biasalah kalau awal tahun ni, kerja-kerja penutupan & pembukaan akaun bermula, so busy la sikit.


QasehMuslimah-Munirah

Facebook : Munirah Mustafar
Page Facebook : QasehMuslimah.Munirah
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Waktu Operasi : 8.30 am - 11.30 pm
Harga Di tawarkan : bermula RM 50.00 ~ RM 200.00 per set/unit

Korang jangan segan-segan nak PM/WhatsApp kami jika ingin bertanyakan somethings berkaitang dengan koleksi kami ini ataupun nak order. Kami berbesar hati menerima kunjungan korang semua...

Buat makluman korang, kami tidak terus letakkan harga di FB/Page FB kami. Ini kerana kami mempunyai lebih kurang 10 supplier & harga permulaan kami letak adalah yang paling rendah! So memang advantage untuk setiap customer terawal... Jika 1st supplier dengan harga terendah habis stock so kami gerak ke harga supplier no.2 pula  dan selerusnya. Itulah sebabnya kami tidak meletakkan harga terus...

Sambil-sambil itu kami juga ingin chit chat dengan setiap customer kami. Manalah tahu kalau rezeki korang time tu, dapat pula discount tambahan dari kami... (^_^)

Antara brand designer by koleksi handbag kami ialah :-

Micheal Korrs (MK)
Bonia
Ted Baker
Charles & Keith (CK)
Carlo Rino
Coach
Louis Vuitton (LV)
Feragamo
Kate Spade
Jessica Minkoff
Mango
Channel
Dior
Chispaulo
Fashion Bag 
.... dan banyak lagiii!!!!!

Okey, jangan lupa hubungi kami jika berminat dengan koleksi handbag kami ni...

QasehMuslimah-Munirah

Facebook : Munirah Mustafar
Page Facebook : QasehMuslimah.Munirah
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Waktu Operasi : 8.30 am - 11.30 pm
Harga Di tawarkan : bermula RM 50.00 ~ RM 200.00 per set/unit

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

6 comments :

  1. wah menarik designnya :D boleh terjah fb puan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      Jangan lupe 'like' & 'follow' sekali tau (^_^)

      Delete
  2. Replies
    1. Memang rambang sangat!!! Sampai saya sendiri pun husband dah warning stop beli handbag...so sekarang ni fokus menjual je dulu...

      Delete
  3. teman suka handbag dulu, tapi selepas peristiwa kena ragut .. teman dah fobia pakai handbag.. sekarang kalau pakai pun pakai yang sling bag.. tgk org pakai teringin je nak ber handbag.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang fobia la klu gitu. xpe, just berhati-hati je. sy klu keluar dengan husband br pkai handbag. kalau sorang2 sy pkai bag sandang je

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)