Monday, January 18, 2016

Keychain Oh Keychain

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kenapa pula tajuk entry kami macam ni ek? Bunyi macam sedih ada, macam kecut perut pun ada, macam mengadu pun ada... Sebenarnya tiada apa isu pun. Biasalah dah lama tak update pasal keychain. 1st entry tentang keychain untuk tahun baru ni.

Semasa proses kami potong huruf... Lenguh jari!

Tempahan kali ini datangnya dari Ika (Lahat, Perak). Dia adalah regular customer kami & agen aktif kami. Kebanyakan tempahan yang di terima adalah dari kawan-kawan sekolah dia. Alhamdulillah, sekurang-kurangnya Ika pun dapat duit poket tambahan.

Ini antara pandangan 1 side keychain yang dah siap! Simple je...

Koleksi : Keychain Panjang
Kod : KC010116
Tulisan : K.Long (Hitam) / I - Mom (Hitam)
Hiasan : Bentuk Love (Pink)
 
Koleksi : Keychain Bantal Panjang.
Kod : KC020116
Tulisan : Mom (Merah) / I - U (Light Pink)
Hiasan : Bentuk Love (Pink)
 
Koleksi : Keychain Panjang
Kod : KC030116
Tulisan : Akak (Merah) / I - Mom (Merah)
Hiasan : Bentuk Hati (Pink)
 
Koleksi : Keychain Panjang.
Kod : KC040116
Tulisan : Intan (Baby Blue) / Intyra (Baby Blue)
 
Koleksi : Keychain Love.
Kod : KC050116
Tulisan : Jiha (Putih) / Emma (Putih)
Hiasan : Bentuk Love (Grey)

Cantik tak? Memang majoriti customer kami hendakkan bentuk keychain sebegini. Walaupun kami dah berikan pelbagai contoh tapi ini tetap menjadi pilihan customer kami. Korang ada design lain? Nak ORDER dari kami?

Amacam, bergaya tak? Korang confirm berminat kan?
Jangan lupe, tempahan sudah di buka! Slot untuk bulan Januari 2016 & Febuari 2016 ni still ada kosong lagi. Sempat lagi nak submit order.

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

6 comments :

  1. wah comel ni :) saya pon bnyak dapat keychain orang bagi tapi yang ni tak pernah dapat lagi huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...boleh je order dr kami...hrga serendah rm3.50/unit...

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih...
      kalau nak order nanti just contact je kami

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih..nanti bolehlah order..kami bagi harga terbaik dari ladang!!

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)