Friday, January 1, 2016

Jom Follow 'My New Blogger"

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Salam Tahun Baru 2016 untuk semua followers, customer & bakal customer QasehMuslimah-Munirah... Alhamdulillah, kita masih di beri peluang untuk bernafas hingga kini.
Untuk 1st entry sempena tahun baru ni, kami nak ajak & share dengan korang semua Blog baru nak naik iaitu My New Blogger . Blogger ni memang memerlukan sangat sokongan korang untuk follow die. Korang boleh follow Blog ni dengan klik >> DI SINI <<


Ini muka depan Blog tersebut. Blog ini di create (gituwwww!!!) untuk update & share dengan semua pembaca berkaitan dengan isu semasa yang treading. Tapi bukannya gosip-gosip ek!!! Itu out of topic!!!


Setakat ni admin Blog My New Blogger ni dah update 2 entry berkaitan dengan apa yang memang trending sekarang. Kalau korang baca pun mesti korang pun terangguk-angguk dan terus search tentang apa di catitkan dalam Blog tu.

Ini 1st entry My New Blogger  : The Life of a Girl  

2nd entry My New Blogger : 11 Minuman dan Makanan Trending Sepanjang Tahun 2015

3rd entry My New Blogger : Food Truck Ipoh ~ MeltShackfood      

Korang nak tahu lebih lanjut, just search je Blog ni. Kita sama-sama support new blogger. Sama-sama naik & berpegang tangan jika nak terjatuh.
So, awal tahun baru ni apa kata kita sama-sama berbuat perkara positif. Jika kita berbuat baik sesama kita, Allah s.w.t sentiasa bersama kita jua... Insya Allah...



Jemput follow ek...
(^_^)

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)